Vi söker Filialchef till Malmö

2017-12-04

Ventilationsgrossisten Nordic söker Filialchef till Malmö

Företaget

Ventilationsgrossisten Nordic AB är en komplett leverantör av allt som behövs inom ventilationsarbete. Vi ska genom unik kompetens, kundfokus och sortiment erbjuda ventilationsentreprenörer i Norden de bästa och mest kostnadseffektiva produkterna för att inleda, genomföra och slutföra sina ventilationsarbeten. Rätt material i rätt tid har alltid varit vårt mål. Vi lagerför produkter från flertalet av de ledande leverantörerna i branschen.

Vi finns i Hägersten, Sollentuna, Mölndal och Malmö.

Ventilationsgrossisten Nordic AB har ca 27 anställda och en omsättning på drygt 140 MSEK.

Ditt nya jobb

I rollen som filialchef är ditt ansvar att planera, leda och styra försäljningsverksamheten på filialen. Du har personalansvar för både sälj- och lagerpersonal samt ansvarar för deras utveckling. Filialen har idag 3 anställda. Som filialchef ansvarar du också för att det är ordning och reda på filialen, att det är en attraktiv arbetsplats och en trivsam miljö för våra kunder. Du kommer arbeta aktivt med att marknadsföra och sälja våra produkter till ventilationsentreprenörer och installatörer.

Som filialchef ansvarar du även för att bearbeta, upprätta och underhålla befintliga och nya kunder. 

Placering

Malmö med omnejd.

Din bakgrund

Du som söker tjänsten har längre erfarenhet från ventilationsbranschen. Vi vill att du har arbetat med försäljning och har erfarenhet av att leda personal.

Du har körkort.

Vill du ha ett utmanande och spännande arbete där du drivs av resultat och hög ambitionsnivå, då är detta jobb perfekt för dig!

Du som person

Du har goda ledaregenskaper samt är sälj- och resultatinriktad. Ytterligare viktiga egenskaper är ordningssinne, kreativitet och förmåga att skapa vinnande team och trivsel på arbetsplatsen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en naturlig ledare med god social kompetens och ett genuint intresse för människor. Du är trygg i dig själv och har en öppen, positiv och pedagogisk läggning. Vi ser att du är prestigelös men har samtidigt förmågan att stå för dina åsikter. Självklart är du affärsmässig med verksamhetsinsikt och har ett genuint intresse för branschens utveckling och förnyelse.

Urval kan ske löpande så du är välkommen in med din ansökan så tidigt du kan.

Ansökan

Ansökan emottages endast till ansokan@vgnordic.se

 

Föregående nyhet:

Nästa nyhet: